UPP TILL 40% PÅ GLASVÄGGAR! Uppdatera kökets viktigaste verktyg. Köp nu »

Enkelglas - floatglas

Vårt sortiment av floatglas, ofta känd som enkelglas, erbjuder en imponerande mångsidighet och kvalitet. Detta glas finns i ett brett spektrum av utföranden för att passa olika estetiska och funktionella behov. Välj från våra varierande alternativ som inkluderar, men inte är begränsade till, klarglas, frostat glas och gråtonat glas. Dessa glastyper ger en unik stil och atmosfär till varje utrymme.

Floatglas är inte bara en estetisk tillgång, utan även en funktionell. Det används i stor utsträckning för växthus och orangerier, där det tillåter optimalt ljusinsläpp samtidigt som det ger robusthet. Det är också ett utmärkt val för äldre fönstertyper, där det ersätter traditionellt fönsterglas med en modern och effektiv lösning.

För heminredning och displayändamål är floatglas ett idealiskt val. Det är perfekt för enklare glashyllor eller för att försköna vitrinskåp, bidragande till en elegant och öppen känsla i rummet. Dess genomskinliga natur framhäver föremål som visas, vilket gör det till ett eftertraktat material för inredningsdesigners och heminredare.

Dessutom är floatglas grunden för flera andra glastyper. Det används som bas för att tillverka härdade glas, lamellglas och isolerglas. Denna flexibilitet gör floatglas till en central komponent i vår glasproduktion, och det understryker dess mångsidighet inom bygg- och inredningsindustrin.

Oavsett om du är ute efter en lösning för ditt växthus, renoverar ett orangeri, eller vill förhöja din inredning, har vårt sortiment av floatglas och enkelglas den kvalitet och mångsidighet som krävs för att möta och överträffa dina förväntningar. Utforska vårt urval för att hitta den perfekta glaslösningen för ditt projekt.