UPP TILL 40% PÅ GLASVÄGGAR! Uppdatera kökets viktigaste verktyg. Köp nu »

Använd vår konfigurator!

Grandview

Grandview glasräcken

Grandview – säkerhet och design i fokus

Glasbolagets egen serie, Grandview, sätter säkerhet och design i fokus. Rita enkelt upp ditt glasräcke i vårt 3D verktyg.

För att sedan glasräcket skall passa överallt har vi valt att kombinera glasfötterna / glashållarna med 12,76 mm härdat laminerat glas. Härdat laminerat har exempelvis en klart högre säkerhetsklass än Boverkets krav på räckesglas vid fallhöjd över 2 meter. Dessutom får du ett glas som är tåligare och tål högre vindlaster.

Utöver det har vi valt så att du ska kunna välja olika utföranden av lamellglas, exempelvis ett järnfattigt glas kallat Ultraclear, vilket gör att glaset inte upplevs som en aningen grönt som vanligt glas kan göra. Du kan också välja bland färgade glas i gråton, bronston, eller frostat / etsat lamellglas. Du väljer enkelt glas sort i vårt 3D verktyg.

Den stolpfria Grandview-serien finns i flera olika modeller. Allt i från den klassiska och tidslösa SQ, den kantiga glasfoten som passar de flesta terasser, till den moderna och spännande modellen Dome. Eller varför inte ett stolpfritt glasstaket i svart med modellen SQ Plus Black Edition?

Glasbolagets produkter är enkla att installera, det är grunden i allt vi säljer. Exempelvis så har glasfoten SQ justerskruvar, så du enkelt kan justera och loda in foten rätt vid installationen. Ett stolpfritt glasräcke från Glasbolaget.se ska du njuta av från första stund, och i många år framöver.

Glasräcken i snygg design och kvalitet som klarar tuffare miljöer

Glasbolaget använder sig av Syrafast stål duplex 2205 som material till sina modeller av glasfötter. Duplex 2205 är ännu tåligare än det redan så tåliga SS316 syrafast stål. Modellen Grandview SQ Plus, SQ plus Black Edition samt Dome levereras i duplex 2205. Gällande den överliggare som ingå i Grandview komplett glasräcke, så levereras den i SS316.

Samtliga av Glasbolagets glasstaket måttanpassas för dig som kund. Oavsett om du har behov av ett stolpfritt glasräcke som är 3649 mm brett eller ett som är 35 meter brett så tar vi fram ett måttanpassat stolpfritt glasräcke för er. Rita enkelt upp ditt räcke i vår 3D konfigurator. Välj modell och typ av glas, samt lägg in dina mått. Då får du fram just ditt räcke.

Monteringen är enkel. Ett projekt som vännerna eller familjen enkelt klarar att göra tillsammans.