Skyline Plus – Glasräcke utan stolpar.

Glasräcke utan stolpar – ren design

Skyline Plus, modernt och sobert i stilren design – helt stolpfritt! Rita upp glasstaketet i vårt 3D verktyg, och få pris direkt.

För att glasräcket skall hålla och stå emot alla möjliga tänkbara situationer, levereras detta räcke med härdat och laminerat glas i minst tjockleken 12,76 mmm. Detta är därför ett räcke som är säkrare än vad Boverket kräver.

Med våra kompletta stolpfria glassräcken där allt från golvskena till glas och överliggare ingår kommer du snabbt och enkelt igång med ditt projekt. Det enda tillbehör du lägga till är montageskruven i syrafast stål A4, och det gör du enkelt tillsammans med din beställning.

Se gärna både installationsvideo samt installationsbeskrivning för att se hur enkelt räcket är att installera.

Skena i snyggt borstad aluminium och överliggare i rostfritt stål

Glashållaren / skenan finns i elegant borstad aluminium, svart eller vitt. Givetvis fungerar denna både inomhus och utomhus. Den finns i två olika modeller. I vår 3D konfigurator väljer du antingen toppmonterad för montering ovanpå din altan, terrass, balkong eller runt trapphuset. Alternativt sidomonterad skena för montering på sidan (bjälklaget) av din altan, terrass, balkong eller ditt trapphus.

Glashållaren / skenan säljs även separat, utan glas, och då säljs de i längder om 2,5 meters. Vid köp av komplett paket med glas, skena och överliggare så kan vi kapa skena och överliggare om så önskas i överenskomna längder (ej ger-kapning). Det ingår i priset.

Överliggaren är tillverkat i syrafast rostfritt stål, SS316. Dvs en kvalitet som gör att produkten även lämpar sig för skärgårds- och tuffare miljöer. Borstat för en matt och snygg look.

Måttbeställ ditt glasräcke utan stolpar enkelt i vår 3D konfigurator.
Då alla glas är måttbeställda så är det en uppskattad leveranstid på cirka 3 – 4 veckor.