Glasväggar – ändlösa möjligheter

Hos oss på Glasbolaget.se så ritar du enkelt upp din glasvägg i 3D med hjälp av vårt 3D verktyg. Välj mellan olika typer av glas, färg på profiler, spröjs och om ni ska ha dörrar eller ej. Sedan får ni pris direkt, och kan lägga er beställning. Enkelhet är en viktig del i vår affärs idé.

Enkelt att beställa. Enkelt att montera. Enkelt att bli nöjd.

Glasväggar är ett väldigt flexibelt sätt att dela av ett rum hemma eller ett kontor på jobbet och ändå behålla en luftig känsla. Eller gör något roligt med utrymmet under trappan hemma. En vinkällare till exempel?

Saknar ni ett bra konferensrum på företaget? Med enkla medel så kan ni få ett representativt konferensrum att göra viktiga affärer i tillsammans med era kunder.

Trångbodd, men vill inte sätta upp en gipsvägg som tar allt ljus? En vägg med ljudreducering? Inga problem. En glasvägg löser jobbet.

Måttanpassat efter dina önskemål

Med en glasvägg kan du göra stora förändringar med små medel och ingrepp. Låt fantasin flöda! Tänk på att det finns mer än bara genomskinligt vanligt klarglas.

Du kan i vårt 3D verktyg enkelt välja mellan frostat / syraetsat glas för att minimera insyn men ändå få lite ljus. Eller varför inte ett grått eller brons färgat glas för att få en annan dynamik i det rum du vill dela av?

Eller vill du få ner ljudnivån från en annan del av lokalen, då kan du använda dig av ljudlamell. Du väljer dessutom själv om du vill köpa till en dörr till din glasvägg.

Välj där till att du enkelt kan montera spröjs på glasen för att få just den industri look eller de utseendet på väggen som du valt och helt själv har designat! Du bygger din glasvägg i vår 3D konfigurator precis som du vill. Valet är ditt.

Glasväggar ger kontoret eller hemmet en ny rymd

Precis, glasväggar är inte bara något man har på kontoret eller på företaget. En glasvägg kan du använda på så många fler ställen. Bara din fantasi sätter gränsen.

Med glasvägg inspiration från oss på Glasbolaget så hoppas vi att du ska kunna göra verklighet av din dröm. Vad har du tänkt dig? En industrivägg med spröjs i svart? Med en industrivägg så kan du snyggt dela av ditt vardagsrum exempelvis, förhöj glasväggen med spröjs som enkelt klistras fast på glaset.

En skiljevägg kan man givetvis få i olika glas sorter samt olika färger på skenor och spröjs. Du kan exempelvis välja ditt glas med gråton, bronston eller frostat till din industrivägg. Du får då ett visst insynsskydd.

Vill du att din skiljevägg ska ha en glasdörr också? Inga problem. Med en glasdörr i din industrivägg eller glasvägg så stänger du ute ljud, och får det lite mer privat. Dela exempelvis av ett större sovrum till två sovrum om det har blivit tillskott i familjen.

Eller varför inte dela av ett större sovrum eller allrum med en industrivägg för att göra ett avskilt kontor hemma. Jobbar du mycket hemifrån så är detta en perfekt lösning för att kunna jobba ostört och kunna ha video möten utan att någon stör dig.

Vill du få det ännu lite mer ostört så kan du beställa glasvägg med ljudlamell. Det innebär att lamellglaset har en ljudreducerande film mellan glasen som reducerar ljud ännu bättre än vanligt lamellglas. Beroende på hur hög din glasvägg blir, samt hur mycket ljudreducering du önskar så bestämmer man vilken tjocklek på glasväggen som är lämplig.

Glasvägg, skiljevägg och industrivägg är i grunden samma produkt. Det som skiljer är hur du vill ha det färdiga resultatet. Produkten består i grunden av glasprofil i aluminium, en aluminiumlist som man monterar lamellglaset i. Då har du en vanlig enkel skiljevägg i glas.

Väljer du därtill en glasdörr så hela väggen stänger av men att du fortfarande kan gå i mellan rummen så har du en glasvägg med glasdörr. För att göra väggen lite mer spännande så kan du i vår 3D konfigurator välja till spröjs till din glasvägg, och då har du en glasvägg eller skiljevägg som normalt kallas industrivägg.

Nu har vi berört några exempel med vad du kan använda en glasvägg till. Men det stoppar inte där. Har du en skrubb under trappan, eller ett litet förråd där det bara samlas en massa skräp? Bygg om det till en vinkällare i stället. Med lite jobb och enkla medel samt en glasvägg med glasdörr så får du något som kommer göra vännerna riktigt imponerad. En egen vinkällare. Och ja, du får givetvis med lås till dörren så inga obehöriga (ungdomar) råkar gå fel.