Om Glasbolaget.se

Glasbolaget.se är den smidiga, proffsiga och personliga leverantören av glas för inredning och bygg.

Vi är en leverantör med nästan 30 års erfarenhet av glas, bygg och försäljning. 

Är du osäker vad du ska ha för typ av glas till ditt ändamål, då finns vi här som stöd. 

Chatta med oss här på sidan, eller maila oss på info@glasbolaget.se med en fråga, ritning eller offerförfrågan så hjälper vi er. Givetvis kan du även nå oss på telefon, det är bara att ringa 08-600 12 00

Vi på Glasbolaget.se vänder oss till både företag och privatpersoner som vill beställa skräddarsydda produkter inom planglas.

Hos oss kan man beställa allt i från en enkel glashylla, till glas för ett helt växthus eller nya isolerglas till villan. Behöver ni dela av kontoret med en glasvägg? Det hittar du givetvis hos Glasbolaget.

Du kan skaffa ett snyggt och tidlöst glasräcke till altanen, terassen eller balkongen. Du ritar enkelt upp det i vårt 3D verktyg där du även får pris direkt.

Om det är dags att renovera ditt badrum och du vill lyfta den lilla duschen mer luftig och skapa en känsla av ett större badrum kan man med snygga duschväggar i glas göra stor skillnad.

Självklart har vi även glasväggar och dörrar till bastun också. För att få pricken över i:et så ha vi även måttanpassade speglar. Även dessa ritar du enkelt upp i vår 3D konfigurator.

Säkra, flexibla och snabba betalningar och leveranser

Som betallösning så jobbar vi tillsammans med Klarna för smidig, flexibel, säker och snabb betalning. Du kan då välja Kortbetalning, Delbetalning, Faktura och Direktbetalning.

Gällande leverans så kör vi själva ut produkterna till reducerat pris med vår lastbil till de kunder som finns i Stockholms län. 

För övriga Sverige så levereras produkterna med DHL / Schenker. För order över 30 000 kr inklusive moms så är det fri frakt i hela Sverige.

Läs mer om våra mest populära produkter: