UPP TILL 40% PÅ GLASVÄGGAR! Uppdatera kökets viktigaste verktyg. Köp nu »

Glasbearbetning

Glasbearbetning

Anpassa ditt glas med mer än bara dina mått. Du kan även lägga till håltagning och urtag för att du ska få det precis som du vill. Välj till de hål eller urtag du vill ha, och maila oss en enkel ritning där du ritat ut vart hålen ska placeras. Du kan givetvis kontakta oss för andra typer av urtag än de som finns här.

Upptäck vår expertis inom glasbearbetning, en konst där precision möter funktionalitet. Vår avancerade teknik möjliggör skärning av både vanligt och härdat glas, inklusive tjockt glas för olika användningsområden. Med moderna skäranläggningar och erfarna tekniker, hanterar vi allt från fönsterglas till mer komplexa glasskivor och spegelglas. Vår process involverar noggrann slipning, fräsning och borrning för att garantera ett perfekt slutresultat.

Vi förstår också vikten av säkerhet och tillhandahåller därför säkerhetsglas av högsta kvalitet, som produceras i våra härdugnar med strikta kvalitetskontroller. Dessutom erbjuder vi lamineringsprocesser för att ytterligare förstärka glasets hållbarhet och säkerhet.

Vår glasbearbetningstjänst inkluderar även specialiserade tjänster som print på glas, där vi använder avancerade digitala tryckmetoder för att skapa unika mönster och design på glas. Denna teknik är perfekt för kunder som söker efter ett distinkt uttryck i sina glasprodukter, vare sig det gäller inredning eller kommersiella skyltfönster.

Förutom att tillhandahålla standard- och specialanpassade glaslösningar, är vi också experter på montering och installation. Vår kompetens sträcker sig från att använda aluminiumlister för att fästa fönsterglas till att erbjuda komplett support för komplexa glasstrukturer.

Vår dedikation till kvalitet och precision i glasbearbetning har gjort oss till ett föredraget val för både kommersiella och privata kunder. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss skapa glaslösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.