Håltagning och urtag

Behöver du en håltagning i din glasvägg för ett ventilationsrör, eller vill du montera en lampa i en spegel, och behöver ett hål i spegeln. Beställ då enkelt ett hål eller urtag så blir ditt projekt komplett.

Behöver du specialanpassningar i dina glasprodukter? Vi erbjuder precis den lösningen. Oavsett om det gäller installation av ventilationsrör i glasväggar, montering av lampor i speglar, eller andra behov av precisionshål i glas, har vi kompetensen och utrustningen för att göra det möjligt.

Vårt expertteam hanterar varje projekt med omsorg och precision. Vi använder avancerad teknik för att säkerställa att varje håltagning och urtag möter våra strikta kvalitetskrav och dina specifika behov. Våra tjänster är idealiska för ett brett spektrum av tillämpningar – från inredningsdesign, som spegeldekorationer och glasdörrar, till funktionella installationer som ventilationshål i glasväggar.

Varje beställning behandlas med en individuell approach för att säkerställa att dina specifikationer uppfylls exakt. Vi erbjuder håltagning och urtag i olika storlekar och former, och ser till att varje urtag är noggrant sandblästrat för att undvika skarpa kanter och öka säkerheten.

Låt oss hjälpa dig att göra ditt glasprojekt komplett med vår skräddarsydda håltagning och urtagstjänst. Vi står redo att förvandla din vision till verklighet med precision och expertis.